Om mig

Som multimedesigner har jeg både uddannelse og solid erfaring med at løse en given opgave indenfor formidling. Internettet, tryksager, annoncer - hvert medie har sine styrker. Jeg kan hjælpe med at lægge indsatsen der, hvor der er bedst value for money.

Mine spidskompetencer er indenfor udvikling af hjemmesider og markedsføring på internettet. Jeg arbejder i flere CMS systemer som f.eks Word Press og har stor erfaring i brug af programmer som Photoshop, Dreamweaver og meget andet. Facebook, Youtube of øvrige socialemedier bruger jeg jævnligt og må løbende sætte mig ind i nye, der opstår. Søgemaskineoptimering, Google Adwords og markedsføring med de sociale medier er også kendt stof.

Jeg har stor forretningsforståelse gennem årelang erfaring med udvikling først af software og senere hjemmesider.  Min motivation er at finde løsninger, der understøtter opgaven optimalt. Jeg har opereret i rigtig mange grene af både privat erhvervsliv, foreninger og organisationer. Alle steder er der spændende problemstillinger.

Jeg taler flere sprog og vil gerne bruge dem. Jeg er udadvendt, formidlende og går op i det, jeg beskæftiger mig med såvel arbejdsmæssigt som privat.

Jeg er tilkendt flexjob og arbejder kun deltids. I forhold til arbejdssituation, betyder min sygdom, at jeg skal holde mig fra fysisk arbejde og fungerer bedst med definerede forventninger og god feed back. 

CV - du kan se flere detaljer om mig på de følgende sider, eller du kan downloade mit CV i PDF her

Som arbejdsgiver kan det være nyttigt at være helt opdateret på fordele/ulemper ved at ansætte en fleksjobber. Der er mere information her på fleks.nu